Simeone moet vrezen voor ontslag na verrassende uitschakeling tegen derdeklasser

Simeone moet vrezen voor ontslag na verrassende uitschakeling tegen derdeklasser

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 23:51do 23-01-2020 om 23:51

Atlético Madrid heeft op beschamende wijze de aftocht moeten blazen in de Copa del Rey. Los Rojiblancos werden uitgeschakeld door Cultural Leonesa, een club die actief is op het derde niveau in Spanje.

Beschamende vertoning van Atlético
De ploeg van trainer Diego Simeone speelde niet groots, maar kwam in de tweede helft wel op voorsprong. Angel Correa zette de bezoekers uit Madrid op 0-1 en daarmee dacht Atlético met de schrik vrij te komen, maar Julen Castaneda maakte er tien minuten voor tijd 1-1 van. In de verlenging ging het vervolgens helemaal mis voor Atléti. Sergio Benito maakte er 2-1 van en dat was een klap die de Madrilenen niet meer te boven kwamen.

Watford krijgt het niet voor elkaar bij Tranmere
In een replay in de vierde ronde van de FA Cup heeft Watford verrassend zijn meerdere moeten erkennen in Tranmere Rovers, actief op het derde Engelse niveau. Na goals van Emmanuel Monthe (1-0 Tranmere) en Kaylen Hinds (gelijkmaker namens Watford) moest er een verlenging komen, waarin Paul Mullin de held van Tranmere werd. De ploeg mag zich nu gaan opmaken voor een FA Cup-treffen met Manchester United.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws