Preud'homme ontgoocheld na vertrek: We zijn voor de gek gehouden

Preud'homme ontgoocheld na vertrek: "We zijn voor de gek gehouden"

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 20:15do 23-01-2020 om 20:15

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 20:27do 23-01-2020 om 20:27

Standard gaat komende zomer Dimitri Lavalée kwijtraken aan het Duitse Mainz. Dat raakte vorige week al bekend. Michel Preud'homme is duidelijk ontgoocheld over die gang van zaken.

"Het is teleurstellend", geeft hij aan bij RTBF"We hebben grote inspanningen gedaan om hem te houden. We hebben hem verzekerd van een plaats in de A-kern bij het begin van dit seizoen, door Milos Kosanovic te verkopen. Nadat hij een paar wedstrijden had meegedaan boden we hem al een heel goed contract aan. De club heeft hem verschillende keren samen met zijn manager gesproken. Maar uiteindelijk is het niet gelukt. Spijtig."

Preud'homme voelt zich duidelijk om de tuin geleid door Lavalée en zijn entourage. "Ik heb het gevoel dat we voor de gek zijn gehouden. Ik denk dat ze bij het begin al beslist hadden wat ze gingen doen: weggaan bij Standard", besluit Preud'homme.

Lavalée draagt al sinds zijn zesde het shirt van Standard. Vorig seizoen kende hij nog een geslaagde uitleenbeurt bij het Nederlandse MVV Maastricht. Standard had duidelijk nog plannen met hem, maar uiteindelijk haalt Mainz hem in de zomer transfervrij op.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws