'60 miljoen euro niet genoeg voor Sporting Portugal, United kan transfer vergeten'

'60 miljoen euro niet genoeg voor Sporting Portugal, United kan transfer vergeten'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 19:15do 23-01-2020 om 19:15

De mogelijke overstap van Sporting Portugal-middenvelder Bruno Fernandes naar Manchester United lijkt van de baan. Volgens verschillende Engelse media is United niet van plan om aan de vraagprijs van 80 miljoen euro te voldoen. 

Onder meer The Sun en The Express geven aan dat United niet van plan is om dat bedrag neer te leggen voor de smaakmaker van Sporting. De onderhandelingen tussen beide teams liepen al een aantal weken, waarbij United de vraagprijs van Sporting omlaag probeerde te krijgen. Er werd verwacht dat de clubs binnen afzienbare tijd een deal zouden sluiten, maar de deal lijkt nu alsnog te mislukken.

United wil niet meer dan ruim 60 miljoen euro inclusief bonussen gaan voor de Portugees international. De zaakwaarnemer van Fernandes, Jorge Mendes, gaf woensdag al aan er niet zeker van te zijn dat de deal gesloten kan worden. "Ik weet niet wat er met Bruno gaat gebeuren. Als hij nu niet vertrekt, vertrekt hij in de zomer", gaf Mendes al aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws