Kompany reageert op kritiek bij Anderlecht: Laten we zien wie laatst lacht

Kompany reageert op kritiek bij Anderlecht: "Laten we zien wie laatst lacht"

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 17:44do 23-01-2020 om 17:44

Vincent Kompany besloot afgelopen zomer om terug te keren naar RSC Anderlecht en een nieuw project in te voeren. Dat bleek nog niet succesvol. Zo staat Anderlecht al bijna een heel seizoen in de middenmoot. Toch geeft Kompany niet op.

"De ambitie is nog altijd groot", vertelt Kompany op de officiële kanalen van Anderlecht. "We willen altijd winnen. We zitten in een periode waarin we veel progressie moeten maken. Deze ploeg is jong én ‘Anderlechtois’. Dat betekent dat onze ambitie niet verandert. We hopen we dat we er zullen komen", zegt hij.

De slechte resultaten leverden Anderlecht toch al veel kritiek op. "Ach, mijn geloof in het proces is alleen maar toegenomen. De kritiek gebruiken we als extra motivatie. Wij tegen de rest. We gaan de strijd aan met wie dan ook", vertelt Kompany.

"We zijn klaar om het tij te doen keren. Kijk, wij worden niet beïnvoeld met wat de buitenwereld zegt, maar als er iets doorsijpelt, verhoogt dat de motivatie. We willen uit deze periode geraken met een sterker Anderlecht. Tonen dat ze ons niet klein krijgen. Laten we zien we laatst lacht", besluit hij strijdvaardig.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws