Kompany laat zich uit over transferperiode Anderlecht en de financiële zorgen

Kompany laat zich uit over transferperiode Anderlecht en de financiële zorgen

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 17:00do 23-01-2020 om 17:00

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 17:02do 23-01-2020 om 17:02

RSC Anderlecht heeft zich nog niet al te veel laten gelden op de transfermarkt. Het haalde amper versterking en blijft zoeken naar potentiële nieuwe namen. Al lijkt dat bijzonder moeilijk te gaan.

Vincent Kompany beantwoordde donderdag enkele vragen fan de Anderlecht-supporters. Daarin besprak hij onder andere de wintertransferperiode van paars-wit. "De bedoeling is om de groep te versterken, maar dat is afhankelijk van de financiële mogelijkheden", klonk het op de officiële kanalen. "Het is geen geheim dat we ruimte moeten creëren en we willen ook niet dezelfde fouten uit het verleden maken."

Bij Anderlecht lijkt men dan ook vooral te gaan rekenen op de huidige kern en vooral de jonge spelers. "We moeten de jongens die we nu hebben laten ontwikkelen, dan hangt het af van wat er nog beschikbaar is."

Kompany beseft dan ook dat het niet makkelijk is om momenteel dure spelers te halen. "We kunnen momenteel niet ultra-ambitieus zijn in de transferperiode. Gezien de progressiemarge die onze jonge spelers hebben, komen de beste transfers misschien wel uit onze eigen ploeg", aldus Kompany.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws