Alderweireld hoopt op aanblijven Martinez: “Iemand waarvoor je wil werken”

Alderweireld hoopt op aanblijven Martinez: “Iemand waarvoor je wil werken”

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 14:45do 23-01-2020 om 14:45

De toekomst van bondscoach Roberto Martinez is onzeker bij de Rode Duivels. De Spaanse keuzeheer wordt in verband gebracht met enkele clubs. Toby Alderweireld hoopt dat Martinez aanblijft.

De 30-jarige verdediger ziet een mooie toekomst voor de Rode Duivels. “Ik weet zeker dat het voor lange tijd goed zit met de nationale ploeg, ik hoop in elk geval dat hij blijft. Ik denk dat Martínez één van de beste keuzes is geweest van de voetbalbond.”

“De meesten van ons spelen in de Premier League”, gaat Alderweireld verder. “Hij weet wat de Premier League van zich vraagt. Als je dan de juiste momenten kiest om hard te werken, momenten vrij te nemen voor de familie en een bepaalde rust te krijgen, is dat enorm belangrijk.”

“Hij heeft een duidelijk beeld van hoe we willen voetballen. Aanvallend voetballen. Hij is ook een voetbalfreak, hij weet het heel goed over te brengen naar ons toe. Het is een trainer waar je voor wil werken. Ik denk dat iedereen hoopt dat hij blijft na het EK”, wordt de verdediger geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Poll

Moet Martinez bij de Rode Duivels blijven?

(94 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws