'Neymar wordt momenteel gevolgd door camera's voor eigen serie op Netflix'

'Neymar wordt momenteel gevolgd door camera's voor eigen serie op Netflix'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 13:16do 23-01-2020 om 13:16

Neymar wordt momenteel op en naast het veld gevolgd door een cameraploeg, naar verluidt voor een productie van Netflix. De Braziliaanse ster van Paris Saint-Germain zou een eigen documentaireserie krijgen op het populaire streamingsplatform.

Neymar treedt daarmee in de 'voetsporen' van onder meer Sergio Ramos en Steven Gerrard. Ook werden diverse clubs al gevolgd, waarvan vooral de documentaire over Sunderland hoge ogen gooide op Netflix. Het Amerikaanse platform zou nu dus Neymar in de spotlights willen zetten, meldt Soccer Bible. Het is het volgende teken dat voetbaldocumentaires in opkomst zijn.

Volgens de berichten wordt Neymar momenteel op en naast het veld gevolgd voor de aanstaande documentaireserie, maar Soccer Bible geeft aan dat zowel PSG als Netflix het nieuws nog niet wil bevestigen. Het is dus afwachten of er ook daadwerkelijk een grote Netflix-productie over Neymar in de maak is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws