'Chelsea verrast en zoekt vervanging voor duurste doelman aller tijden'

'Chelsea verrast en zoekt vervanging voor duurste doelman aller tijden'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 11:42do 23-01-2020 om 11:42

Opmerkelijk nieuws uit Engeland: Kepa Arrizabalaga moet volgens The Times vrezen voor zijn plek onder de lat bij Chelsea. De laatste weken groeit de kritiek op de 25-jarige Spanjaard.

Chelsea brak in 2018 het transferrecord voor keepers door Kepa voor 80 miljoen euro over te nemen van Athletic Bilbao. Na een solide eerste seizoen zit de laatste weken de klad erin. Kepa liet zich in de blessuretijd van het Premier League-duel tussen Newcastle United en Chelsea (1-0) kloppen, terwijl hij dinsdag ook geen goede indruk maakte tegen Arsenal (2-2).

Ondanks zijn status van duurste doelman ter wereld én een contract tot medio 2025, ziet Chelsea zich genoodzaakt om op zoek te gaan naar potentiële opvolgers van Kepa, aldus The Times. Burnley-keeper Nick Pope zou bovenaan het lijstje staan op Stamford Bridge.

Frank Lampard verwacht in de tussentijd meer van Kepa. "Ik weet dat er naar hem gekeken wordt, maar dat is topvoetbal. Soms verandert hij met zijn acties het momentum in een wedstrijd en dat is iets waar hij en wij naar moet kijken", is de Chelsea-manager kritisch.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws