'Opnieuw een klap voor Lokeren, volledige medische staf pakt zijn koffers'

'Opnieuw een klap voor Lokeren, volledige medische staf pakt zijn koffers'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 11:15do 23-01-2020 om 11:15

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 12:34do 23-01-2020 om 12:34

Sporting Lokeren zit dit seizoen in zwaar weer. De Waaslanders gingen voor de titel in 1B, maar strijden nu tegen degradatie. Tot overmaat van ramp gaat de volledige medische staf vertrekken. 

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De volledige medische staf heeft zelf ontslag genomen. De dokters en kinesisten van de club zijn namelijk al maanden niet meer betaald en zitten nu in hun opzeg. Uit respect voor de spelers gaan ze wel tot het einde van dit seizoen blijven werken.

Lokeren heeft nochtans een nieuwe sponsor beet, die volgens de club de volgende vier jaar gaat sponsoren. De identiteit van die sponsor is voorlopig nog niet bekend. 'Vandaag en morgen worden de laatste punten en komma's aangebracht', vertelde Lokeren daar maandag nog over. Sindsdien is er echter geen nieuws meer gekomen.

Afgelopen week dook ex-voorzitter Roger Lambrecht (88) nog een keer op. In een interview gaf hij toen aan dat de club ten dode is opgeschreven. Het interview viel uiteraard niet goed bij het huidige bestuur van Lokeren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws