Raiola gooit olie op het vuur: 'United heeft ambities Pogba niet waargemaakt'

Raiola gooit olie op het vuur: 'United heeft ambities Pogba niet waargemaakt'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 08:18do 23-01-2020 om 08:18

De toekomst van Paul Pogba bij Manchester United blijft de gemoederen bezighouden in Engeland. Volgens zaakwaarnemer Mino Raiola is de Premier League-grootmacht er niet in geslaagd om de ambities van de Fransman te evenaren.

Raiola onthulde afgelopen zomer dat Pogba toe was aan een nieuw avontuur. Van een transfer kwam het toen niet, maar de belangenbehartiger deed eind 2019 een forse duit in het zakje. "Het is een club zonder realiteit, zonder een sportief project", zei hij toen. "Ik zou op dit moment geen enkele speler daarnaartoe brengen. Ze zouden zelfs Maradona, Pelé en Maldini verpesten."

Raiola erkent dat die uitspraken enigszins controversieel waren. "Mijn quotes waren wat sterk aangezet, maar wat ik probeerde te zeggen is dat United zijn project op orde moet krijgen", reageert de Nederlander nu tegenover Sky Sports. "Mijn relatie met Manchester United is goed. Het is een professionele, eerlijke relatie."

Raiola ontkent niet dat Pogba mogelijk alsnog vertrekt, aangezien United blijft worstelen. "Ik zeg niets met zekerheid. Vandaag is Pogba niet gelukkig, omdat hij niet speelt. Hij is herstellende. Als Paul niet speelt, is hij niet gelukkig. Maar hij ging naar Manchester toen mensen niet dachten dat hij terug zou gaan. Mensen vergeten dat. Ze denken dat United de enige club was waarvoor hij kon tekenen. Maar hij koos Manchester United."

De zaakwaarnemer erkent dat aan de hoge verwachtingen niet is voldaan. "Iedereen weet dat de ambities van beide kanten niet zijn waargemaakt. Laten we er niet omheen draaien", aldus Raiola. "We moeten in de zomer zien of Pogba nog in de plannen van United voorkomt en of United nog in de plannen van Pogba voorkomt."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Pogba weg bij ManU?

(76 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws