‘Anderlecht heeft Franse linksback in het vizier, maar heeft geld nodig’

‘Anderlecht heeft Franse linksback in het vizier, maar heeft geld nodig’

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 07:00do 23-01-2020 om 07:00

RSC Anderlecht heeft volgens Het Nieuwsblad de Franse linksachter Lionel Carole op het oog, maar paars-wit heeft eerst geld nodig. Carole speelt bij Strasbourg en werd in het verleden ook in verband gebracht met Club Brugge.

Anderlecht wil graag nog een zuivere linksback aantrekken. Jordan Lukaku is geblesseerd en Toni Lato van Valencia speelt niet genoeg. Carole is aldus een optie met zijn 1m82 en voetballend vermogen. De Fransman speelde in het verleden onder meer bij Benfica, Galatasaray en Sevilla.

Vorige zomer werd Carole gelinkt aan Club Brugge en toen sprak men van een kostprijs van zo’n drie miljoen euro. Zijn contract bij Strasbourg loopt in 2021 af dus die prijs zal lager liggen. Toch moet Anderlecht wachten op geld om spelers aan te trekken.

Elias Cobbaut wordt in verband gebracht met enkele clubs, maar het ziet er niet naar uit dat een transfer dichtbij is. Michael Verschueren heeft de doelstelling om tien miljoen euro binnen te halen. Idealiter wordt dan Carole gehuurd zonder verplichte aankoopoptie.

Poll

Een goede optie voor Anderlecht?

(419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws