Clement relativeert het resultaat: Dat gebeurt ook bij Barca of Real Madrid

Clement relativeert het resultaat: "Dat gebeurt ook bij Barca of Real Madrid"

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 23:52wo 22-01-2020 om 23:52

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 23:55wo 22-01-2020 om 23:55

Club Brugge slaagde er niet in om afstand te nemen van Zulte Waregem in de heenwedstrijd van de halve finale van de beker van België. De mindere prestatie werd gerelativeerd door Philippe Clement.

Sprankelend was het spel van Club niet, Clement was echter niet teleurgesteld. "Ik vind dat mijn ploeg een goede match geeft gespeeld", vertelt hij tegenover Sporza. "Veel zaken zaten tegen maar het was duidelijk wie de beste ploeg was."

Het resultaat was geen correcte weerspiegeling van de machtsverhoudingen tijdens de wedstrijd, vond Clement. "Mijn spelers hebben veel goed gedaan, maar ze hebben zichzelf te weinig beloond. Dat gebeurt ook bij Barca, City of Real, waarmee ik niet wil zeggen dat wij dat niveau halen", aldus Clement.

Club Brugge leek na het openingsdoelpunt op weg naar een zuinige overwinning, een foutje van Mignolet zorgde echter voor een gelijkspel. Clement tilt niet te zwaar aan de blunder van zijn sterkhouder. "Hij zal er niet blij mee zijn maar hij heeft al zoveel belangrijke reddingen gedaan. Het is een accident de parcours."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws