Lamkel Zé krijgt steun: “Alles wat hij doet, wordt in de media uitvergroot”

Lamkel Zé krijgt steun: “Alles wat hij doet, wordt in de media uitvergroot”

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 21:16wo 22-01-2020 om 21:16

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 21:17wo 22-01-2020 om 21:17

Didier Lamkel Zé wisselt geniale momenten af met oerdomme. Antwerp-icoon Patrick Goots blijft de middenvelder echter steunen en verdedigt hem in een interview aan Het Nieuwsblad.

Tijdens de winterbreak pakte Lamkel Zé een rode kaart tijdens een vriendschappelijke wedstrijd. “Van zo'n rode kaart lig ik echt niet wakker. Vroeger gebeurden zulke dingen ook weleens, maar toen waren er geen camera's en werd dat met de mantel der liefde bedekt.”

“Alles wat Lamkel Zé doet, wordt in de media uitvergroot”, gaat Goots verder. “Oké, dat heeft hij natuurlijk te danken aan zichzelf. Hij zet zichzelf nog eens extra in de schijnwerpers door veel op sociale media te posten, en je weet: hoge bomen vangen veel wind.”

Toch moeten de fratsen eens aan stoppen, vindt Goots. “Hij blijft natuurlijk een supervoetballer, en hij hoort gewoon weer in die ploeg - donderdag zal hij wel weer in de basis staan. Maar ik vind ook wel dat die dommigheden en fratsen stilaan moeten stoppen, dat hij stilaan tot de jaren van verstand mag komen.”

Lamkel Zé moet oppassen dat hij de spelersgroep niet tegen zich krijgt. “Want hij moet één ding beseffen: zodra je geïsoleerd geraakt in de spelersgroep, is het over en out. Je kan een tweede, een derde en een vierde kans krijgen, maar als je ploegmaats het helemaal met je hebben gehad, is het voorbij.”

Poll

Vind jij dit ook?

(307 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws