Ook FIFA 20 heeft genoten van Vanaken tegen Anderlecht: plek in 'Team of the Week'

Ook FIFA 20 heeft genoten van Vanaken tegen Anderlecht: plek in 'Team of the Week'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 16:27wo 22-01-2020 om 16:27

Hans Vanaken gaf de voorbije week nog maar eens zijn visitekaartje af. Na de triomftocht in de verkiezing van de Gouden Schoen liet de spelverdeler van Club Brugge op bezoek bij RSC Anderlecht meteen zien waarom hij die trofee verdient. Dat is ook bij FIFA 20 niet onopgemerkt gebleven.

Met twee doelpunten, waaronder één magistrale volley, was Vanaken weer van goudwaarde voor Club. FIFA 20, de meest recente versie van de razend populaire voetbalgame van EA Sports, heeft die prestatie beloond. Vanaken krijgt namelijk een plekje in het 'Team of the Week', dat mensen kunnen gebruiken in de Fifa Ultimate Team-mode.

Vanaken moet weliswaar vrede nemen met een plaats op de virtuele bank, maar de namen in de basiself zijn dan ook van wereldniveau. Zo krijgen onder meer Virgil Van Dijk (Liverpool FC), Casemiro (Real Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain) en Erling Haaland (Borussia Dortmund) erkenning. Met Alexander Sorloth (ex-KAA Gent, nu Trabzonspor) presteert overigens nog een voetballer met een Belgische link uitstekend.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws