Antwerp moet Derijck meteen vrezen, Vanderhaeghe mist vier jongens in halve finale

Antwerp moet Derijck meteen vrezen, Vanderhaeghe mist vier jongens in halve finale

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 16:07wo 22-01-2020 om 16:07

Woensdag en donderdag worden de heenwedstrijden afgewerkt in de halve finales van de Croky Cup. Terwijl Club Brugge en Zulte Waregem een West-Vlaamse burenstrijd uitvechten, gaan Royal Antwerp FC en KV Kortrijk op zoek naar het andere finaleticket. Yves Vanderhaeghe kan alvast rekenen op zijn sterkste selectie.

De trainer van Kortrijk selecteerde 21 namen voor de afreis naar de Bosuil, zo blijkt uit een bericht op de website van KVK. Alle sterkhouders zijn daarin opgenomen, inclusief Timothy Derijck. De ervaren verdediger kwam pas begin deze week over van KAA Gent. Hij moet Gary Kagelmacher doen vergeten, die terugkeerde naar zijn thuisland Uruguay.

Voor het overige heeft Vanderhaeghe niet al te veel kopzorgen. Brendan Hines-Ike, Tyron Ivanof en Lucas Rougeaux ontbreken weliswaar door blessures, maar niemand van dat drietal kon dit seizoen al een hoofdrol vertolken. Tot slot is Larry Azouni geschorst. De 25-jarige Tunesiër kwam deze jaargang wel al drie keer in actie in de beker en regelmatig in de Jupiler Pro League.

Poll

Wie stoot door naar de finale?

(565 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws