OFFICIEEL: OH Leuven hoopt eigen David gevonden te hebben: 'Canadees toptalent'

OFFICIEEL: OH Leuven hoopt eigen David gevonden te hebben: 'Canadees toptalent'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 15:16wo 22-01-2020 om 15:16

Oud-Heverlee Leuven denkt een goede slag geslagen te hebben op de transfermarkt. De 21-jarige Tristan Borges maakt per direct de overstap van de Canadese Premier League naar onze Eerste Klasse B. Hij moet OHL aan een plek in Eerste Klasse A helpen.

Op de eigen website pakken de Leuvenaars groots uit met de komst van Borges. Op papier valt daar wel iets voor te zeggen. Het voorbije seizoen won Borges, een Canadees met Portugese roots, zowat alles wat er te winnen valt. Bij Forge FC kroonde hij zich tot landskampioen, topschutter, beste speler én beste jongere van de competitie. Een prijzenkast om 'u' tegen te zeggen, dus.

Dat fenomenale jaar weet Borges nu te verzilveren met een transfer naar Europa. De linksvoetige aanvallende middenvelder moet OHL van extra creativiteit voorzien. Die kan de club uit de studentenstad best gebruiken. OHL is al verzekerd van een ticket voor de finalewedstrijden om promotie naar 1A, nadat het de eerste periode had gewonnen. In de tweede periode draait het echter minder vlot, al staat de top-zeven uit 1B wel maar op amper drie punten van elkaar.

Poll

Zien we OHL volgend seizoen terug in 1A?

(122 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws