OFFICIEEL: Bayern München versterkt zich met Real Madrid-'flop'

OFFICIEEL: Bayern München versterkt zich met Real Madrid-'flop'

22-01-2020 12:00
1

Bayern München heeft Álvaro Odriozola vastgelegd. De 24-jarige rechtsback wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Real Madrid. Bayern reageert met de komst van Odriozola op de wensen van interim-trainer Hansi Flick.

Dat Bayern zich versterkt met Odriozola is verrassend. De verdediger kwam in de zomer van 2018 voor dertig miljoen euro over van Real Sociedad, maar heeft de verwachtingen in Bernabéu nog niet waar kunnen maken. Hij speelde veertien competitiewedstrijden in zijn eerste jaar. Dit seizoen staat de teller op vier wedstrijden.

Toch lijkt Real nog toekomst te zien in Odriozola, want volgens BILD heeft Bayern geen optie tot koop op de verdediger. Odriozola heeft bij Real nog een contract tot het einde van dit seizoen. De verwachting is dat hij een nieuw contract gaat signeren in Spanje. 

"Na meerdere gesprekken hebben we besloten om in te gaan op het verzoek van trainer Hansi Flick om een defensieve versterking te halen. De keuze is gevallen op Álvaro Odriozola", zegt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge op de clubsite van Bayern. "We willen Real Madrid bedanken voor de erg vriendelijke gesprekken en medewerking."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie