Exit Verschueren bij Anderlecht? 'D'Onofrio twee keer benaderd door Coucke'

Exit Verschueren bij Anderlecht? 'D'Onofrio twee keer benaderd door Coucke'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 08:46wo 22-01-2020 om 08:46

Michael Verschueren staat onder druk bij RSC Anderlecht. In dat opzicht speurt paars-wit al naar mogelijke vervangers. Sport/Voetbalmagazine weet zelfs dat Luciano D'Onofrio op de radar van Anderlecht stond.

"Als we goed zijn geïnformeerd, benaderde Marc Coucke eerst Luciano D'Onofrio voor een functie binnen Anderlecht. Tot twee keer toe. Die heeft toch een heel ander profiel dan Wouter Vandenhaute. Dat wijst eerder op onvrede met de sportieve gang van zaken, die moet worden gemanaget door Michael Verschueren", aldus Peter 't Kint in het weekblad.

Zo verwacht hij dat Verschueren bijna uitgezongen is bij Anderlecht. "Diens exit (of functieverschuiving) lijkt nabij. Maandag zat hij nog te onderhandelen met een spelersmakelaar, die hij een bod beloofde op dinsdag. Geen woord viel daarin over de op til zijnde verschuivingen."

Toen Karel Van Eetvelt en co hun intrede deden, was Verschueren dan ook verrast. "Uiteindelijk tekste hij, diep in de avond, dat het voor woensdag zou zijn. Verrast door de ontwikkelingen? Knoop een en ander aan elkaar en ga er dus maar van uit dat Anderlecht op zoek is naar een nieuwe sportief verantwoordelijke. Iemand met een groot netwerk en een ruime agenda", besluit ’t Kint.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Verschueren de geknipte transferman voor Anderlecht?

(1371 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws