'AC Milan en Wolfsburg sturen mannetje voor groeibriljant van KV Mechelen'

'AC Milan en Wolfsburg sturen mannetje voor groeibriljant van KV Mechelen'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 08:15wo 22-01-2020 om 08:15

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 08:15wo 22-01-2020 om 08:15

Het was al even geleden, maar afgelopen weekend mocht Aster Vranckx (17) nog eens aan de aftrap verschijnen voor KV Mechelen. De jonge middenvelder speelt dan wel niet vaak, toch wordt hem het hof gemaakt door verschillende clubs.

Begin dit seizoen maakte Vranckx zijn debuut op het veld van Anderlecht, waar hij meteen in het oog sprong van verschillende scouts. Volgens Het Nieuwsblad heeft AC Milan de jonge Mechelen-middenvelder op de radar staan. De Italianen kwamen Vranckx al enkele keren bekijken, ook tijdens wedstrijden bij de beloften.

Naast Milan wordt Vranckx ook van nabij gevolgd door VFL Wolfsburg. Toch ziet het er niet naar uit dat de jongeling snel zal vertrekken bij Mechelen. Achter de Kazerne tekende Vranckx onlangs namelijk een nieuwe verbintenis tot 2022. Bovendien wil Mechelen dat hun goudhaantje nog enkele jaren op post blijft en zijn grote doorbraak kent.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws