Vrees wordt werkelijkheid: 'Anderlecht ziet transfer Trebel afgeblazen'

Vrees wordt werkelijkheid: 'Anderlecht ziet transfer Trebel afgeblazen'

22-01-2020 07:46
18

Adrien Trebel ligt opnieuw in de lappenmand. De knieblessure van de Fransman lijkt erger dan verwacht. Daardoor mag Anderlecht een kruis maken over een transfer van de overbodige én dure middenvelder.

Het Nieuwsblad meldt dat de kans reëel is dat Trebel een operatie moet ondergaan. De Fransman kampt namelijk met losgekomen kraakbeen in de knie. Daarom dient het gewricht gekuist te worden. Dinsdag onderging Trebel een scan, waardoor er woensdag of donderdag beslist wordt of een operatieve ingreep nodig is.

De nieuwe blessure van Trebel is een domper voor Anderlecht. De Brusselaars hoopten deze maand eindelijk – zij het tijdelijk -  verlost te zijn van Trebel. Zo was een akkoord met Al-Shabab over een uitleenbeurt zo goed als rond. Bij het horen van het nieuws over de blessure haakte de club uit het Midden-Oosten meteen af.

Ook in de zomer probeerde Anderlecht Trebel al te lozen, toen ook zonder succes. Bij paars-wit verdient de Fransman ruim drie miljoen euro per jaar, terwijl hij nog tot 2023 onder contract ligt in het Lotto Park.