Antwerp legt huurling definitief vast, maar: Het wordt moeilijk om te blijven

Antwerp legt huurling definitief vast, maar: "Het wordt moeilijk om te blijven"

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 07:30wo 22-01-2020 om 07:30

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 07:34wo 22-01-2020 om 07:34

Royal Antwerp FC heeft een sterke kern en bovendien maakt het werk van de toekomst. Zo heeft The Great Old Simen Juklerod (25) vastgelegd tot het einde van volgend seizoen. Al is het niet zeker dat de Noor na de zomer nog rondloopt op de Bosuil. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Juklerod kende als huurling een sterk debuutseizoen vorig jaar. Nu kiest Antwerp ervoor om de aankoopoptie – die gelinkt was aan het aantal gespeelde wedstrijden - te lichten, waardoor de linksachter nu tot 2021 vastligt. Enkele dagen voor de deadline besloot Antwerp om Juklerod definitief in te lijven.

Al valt het nog af te wachten of Juklerod volgend seizoen effectief te zien zal zijn bij Antwerp. De 25-jarige linkspoot is namelijk al enkele maanden zijn basisplaats kwijt aan Ritchie De Laet. "Ik voel me hier goed, maar als deze situatie aanhoudt, wordt het moeilijk om nog een jaar te blijven", houdt Juklerod rekening met een zomers vertrek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Hoort Juklerod in de basis te staan?

(827 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws