'Club Brugge blijft voor Gaich gaan, ook twee Rode Duivels in beeld'

'Club Brugge blijft voor Gaich gaan, ook twee Rode Duivels in beeld'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 07:16wo 22-01-2020 om 07:16

Volgens Philippe Clement is het dan wel geen grote prioriteit, toch mikt Club Brugge nog steeds op de komst van een nieuw spits. Adolfo Gaich wordt nog altijd aanzien als eerste keuze, maar ook Christian Benteke en Michy Batshuayi blijven een optie, aldus Het Nieuwsblad.

Tot tweemaal toe deed Club Brugge een bod op Gaich, maar dat werd telkens geweigerd. Daarom is Blauw-Zwart van plan om het creatief op te lossen. Zo is er sprake van een constructie waarbij San Lorenzo tien procent krijgt op een latere doorverkoop. Daarbij wil Club Brugge toestemmen om de Argentijn het seizoen in eigen land te laten uitdoen.

Club-trainer Clement hield de deur voor de komst van een nieuwe spits op een kier, al is het volgens hem geen must. "We zijn aandachtig en hebben tot 31 januari tijd om op een interessante mogelijkheid in te gaan", klinkt het.

Rode Duivels
Verder blijft Club Brugge ook de situatie van Benteke en Batshuayi in de gaten houden. Beide Rode Duivels zijn momenteel nog onhaalbaar, maar Blauw-Zwart kijkt de kat uit de boom en staat klaar om – indien nodig – toch toe te slaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws