'Anderlecht heeft te veel schulden: Verschueren krijgt lastige opdracht'

'Anderlecht heeft te veel schulden: Verschueren krijgt lastige opdracht'

Gepubliceerd: woensdag 22 januari 2020 om 07:00wo 22-01-2020 om 07:00

Laatste update: woensdag 22 januari 2020 om 07:01wo 22-01-2020 om 07:01

De druk op Michael Verschueren wordt opgevoerd bij RSC Anderlecht. De Sportief Manager moet voor het einde van de maand voor minstens tien miljoen euro aan spelers verkopen om de schulden in te perken. Al lijkt dat een haast onmogelijke opdracht.

Verschillende spelers worden volgens Het Nieuwsblad dan ook aangeboden bij clubs uit het buitenland. Zo hoopt Anderlecht tien miljoen euro te vangen voor Elias Cobbaut, die genoemd werd bij Sheffield United en Atalanta. Alexis Saelemaekers kan ook geld in het laatje brengen. Voor hem wil Anderlecht zeven miljoen euro ontvangen.

Daar houdt het niet op, want ook Francis Amuzu mag andere oorden opzoeken. Voor de jonge flankaanvaller hoopt Anderlecht dan weer op een transfersom van circa vier miljoen euro. Verder zoekt Anderlecht nog een definitieve oplossing voor Thomas Didillon, die aan KRC Genk gelinkt wordt als nieuwe doelman.

De krant verwacht echter dat Verschueren de klus niet zal klaren. 'Wie het nuchter bekijkt, weet dat Verschueren zo goed als voor een mission impossible staat. Hij is nog maar een jaar bezig en moet de shit van anderen opkuisen', staat te lezen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zal Verschueren in zijn opzet slagen?

(661 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws