Verschueren in vraag gesteld bij Anderlecht: ‘Dat was zijn grootste blunder’

Verschueren in vraag gesteld bij Anderlecht: ‘Dat was zijn grootste blunder’

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 22:55di 21-01-2020 om 22:55

Door de paleisrevolutie bij RSC Anderlecht wordt de functie van Michael Verschueren bij paars-wit in vraag gesteld. Ook Sport/Voetbalmagazine denkt dat hij enkele blunders heeft begaan.

Verschueren is al lang op zoek naar een nieuwe aanvaller. Enkel Kemar Roofe werd onder zijn bewind gehaald. ‘Verschueren lijkt in zijn queeste telkens te struikelen in de beslissende fase van de onderhandelingen. Herinner u de Duitser Sam Sidney, die na een bevredigende testperiode tijdens de voorbereiding wandelen werd gestuurd, en het geklungel in het dossier van Mbaye Diagne.’

‘Maar de grootste blunder was wellicht het mislopen van de transfervrije Dieumerci Mbokani. Verschueren wilde niet ingaan op de looneisen van de Congolees - het salarispakket van Samir Nasri was blijkbaar geen probleem - en tegelijkertijd schermde hij met het argument dat er in de kern al genoeg aanvallers zaten’, klinkt het.

‘Achter de schermen probeerde Verschueren diezelfde aanvallers wel van de hand te doen... In het geval van Mbokani was er wel sprake van een gedeelde verantwoordelijkheid aangezien het transfercomité, waarin Jean Kindermans, Pär Zetterberg, Vincent Kompany en de intussen ontslagen Frank Arnesen zetelen, ook medezeggenschap had in het dossier’, aldus Sport/Voetbalmagazine.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws