Plots prijkt Gouden Schoen Wullaert tussen Beckham en Pogba: “Een unicum”

Plots prijkt Gouden Schoen Wullaert tussen Beckham en Pogba: “Een unicum”

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 21:44di 21-01-2020 om 21:44

Tessa Wullaert kreeg voor de derde keer in vier jaar tijd de vrouwelijke Gouden Schoen. Nu prijkt de Belgische voetbalster ook tussen David Beckham en Paul Pogba voor een wereldwijde Adidas-campagne.

“Als Belgische speelster is dit een unicum, denk ik. Heel cool”, citeert Het Laatste Nieuws Wullaert. Ze kon Beckham en Pogba echter niet ontmoeten. Dele Alli en Marc-Abdré Ter Stegen wel. “Veel tijd was er niet”, zegt ze. “Het was tussen de foto’s door. Snel eentje nemen en dat was het dan. Een echte conversatie hebben we niet gehad.”

Vanaf 21 januari gaat de campagne van start en staat Wullaert naast Beckham, Pogba, Ter Stegen, Dele en de Amerikaanse Becky Sauerbrunn op de affiche. “Ik vind het wel cool dat ik in de campagne zit”, zegt ze. “Ik denk dat ik de eerste Belgische speelster ben die voor Adidas een schoen mag promoten.”

“Ik denk dat de mannelijke collega’s meer bezig zijn met hoe alles eruit ziet dan wij, vrouwen”, gaat Wullaert verder. “Bij ons valt dat mee. Wij weten dat we minder kunnen eisen, dat we minder mogelijkheden hebben en minder gezag. Wij zijn al blij dat de sponsors de weg naar ons hebben gevonden.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws