Zulte Waregem is gewaarschuwd voor Club Brugge: Dat mag ons niet overkomen

Zulte Waregem is gewaarschuwd voor Club Brugge: "Dat mag ons niet overkomen"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 20:50di 21-01-2020 om 20:50

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 20:50di 21-01-2020 om 20:50

Zulte Waregem speelt woensdagavond in de halve finale van de Beker van België tegen Club Brugge. Een aartsmoeilijke opdracht, beseft coach Franky Dury.

Tijdens de laatste confrontatie met Club Brugge verloor Zulte Waregem met 4-0. "We mogen niet teveel stilstaan bij de recente nederlagen tegen Club en Genk. Twee enorm sterke teams", vertelt Dury op de website van Essevee. "Competitie en beker moet je los zien van elkaar. We moeten realistisch zijn en onze doelen nastreven. Tegen Genk kwamen we niet scherp genoeg aan de aftrap. Dat mag ons woensdag niet overkomen."

"De beker moet leven bij de totale club, niet alleen in spelersgroep. Om naar de Heizel te gaan moet je veel inspanningen verrichten. Mijn spelers zullen gemotiveerd aan de aftrap staan. We zijn samen met Club Brugge en Antwerp de enige clubs die competitief zijn op meerdere niveaus. Al de rest is alleen maar gefocust op de competitie. Het zou een ontgoocheling zijn mochten we naast Play-Off 1 of de bekerfinale grijpen."

"Op verplaatsing bij topploegen moet het geluk een beetje meezitten. Ik herinner me de wedstrijd van Club op Real Madrid in de Champions League. Goed beginnen en vertrouwen tanken is belangrijk. Dat moet je zo lang mogelijk trachten te behouden. Als je hen in hun ritme laat komen - met de steun van de twaalfde man - loop je achter de feiten aan", besloot de trainer van Zulte Waregem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws