Bölöni op zijn hoede voor Kortrijk: Daar kunnen zij misschien van profiteren

Bölöni op zijn hoede voor Kortrijk: "Daar kunnen zij misschien van profiteren"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 20:07di 21-01-2020 om 20:07

Royal Antwerp FC speelt donderdag in de halve finale van de Beker van België tegen KV Kortrijk. Laszlo Bölöni is op zijn hoede voor de West-Vlamingen, die volgens hem kunnen profiteren van het feit dat Antwerp favoriet is voor de dubbele confrontatie.

"Ze kennen inderdaad hoogtes en laagtes. Maar alle druk ligt bij ons, daar kunnen zij misschien van profiteren", vertelde Bölöni aan Het Nieuwsblad. "Ik denk dat ze hun sterke punten zullen uitspelen: de stilstaande fases en hun snelheid op de tegenaanval. Ik maak me op voor een extreem moeilijk duel. Een nipte 2-1-zege zoals vorige zondag zou voor mij géén goed resultaat."

Antwerp won afgelopen weekend een felbevochten duel tegen Cercle Brugge.  "Wat ons zondag overkwam, gebeurt niet elk jaar. Een vroege penalty voor de tegenstander, een achterstand, met een man minder verder moeten én dan toch winnen. Dat is de schoonheid van het voetbal. Elke sport heeft zijn dramatiek, maar die onbekende factor in het voetbal is toch uniek. Als je in het basketbal met vier tegen vijf speelt, heb je geen wedstrijd meer. Dan keert het publiek gewoon huiswaarts", besloot Bölöni.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws