Clement zet troepen op scherp: Ik ben daar nog steeds van overtuigd

Clement zet troepen op scherp: "Ik ben daar nog steeds van overtuigd"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 19:48di 21-01-2020 om 19:48

Club Brugge speelt deze week in de halve finale van de Beker van België tegen Zulte Waregem. De leider in de Jupiler Pro League is uiteraard torenhoog favoriet, maar Philippe Clement op zijn hoede voor de dubbele confrontatie.

"Natuurlijk willen we winnen, maar dit is geen derdeklasser waar we tegen spelen", vertelde Clement aan Het Nieuwsblad. "Dit is wel Zulte Waregem. We zullen 100 procent moeten zijn, daarom dat ik mijn ploeg ook nog eens gewaarschuwd heb na die zwakke start tegen Anderlecht. Want daar waren we echt niet scherp genoeg."

Clement verklaarde aan het begin van dit seizoen dat Essevee dicht bij Play-off 1 zou eindigen. Een uitspraak waar hij nog altijd achter staat. "Ik ben er nog steeds van overtuigd dat ze een grote kans hebben. Weinig mensen geloofden daar toen in."

De coach van Blauw-Zwart is wel van plan om te roteren. "Het is positief dat we een heel druk schema hebben. Dat wil zeggen dat we nog op drie fronten actief zijn. Ons rotatiesysteem gaat bijgevolg gewoon door. Het is de bedoeling om iedereen fris en scherp te houden. Dan zijn we voor elk scenario klaar", besloot Clement.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws