Vanderhaeghe droomt van stunt: Kartonnen beker aan mijn muur vervangen

Vanderhaeghe droomt van stunt: "Kartonnen beker aan mijn muur vervangen"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 19:10di 21-01-2020 om 19:10

KV Kortrijk speelt donderdagavond in de Beker van België tegen Royal Antwerp FC. Iedereen lijk ervan uit te gaan dat Antwerp zich zal plaatsen voor de finale, maar Kortrijk-coach Yves Vanderhaeghe geeft zich niet zomaar gewonnen.

"In de beker zijn er al eens verrassingen", vertelde hij aan Sporza. "Waarom zouden wij niet voor de verrassing kunnen zorgen tegen Antwerp? Op papier is Antwerp favoriet, maar ik verwacht wat meer overtuiging bij mijn spelers en de wil om zich pijn te doen. Dan is alles mogelijk."

"Ik heb de beker nog nooit gewonnen en dat is toch een gemis", vervolgde Vanderhaeghe. "Aan mijn muur hangt een kartonnen beker die ik gekregen heb van mijn zus toen ik met Oostende de finale in 2017 speelde. Die kartonnen versie zou ik graag eens vervangen."

"Met Kortrijk speelden we de finale in 2012, maar we verloren toen met 1-0 van Lokeren. Dat blijft een dag om nooit te vergeten, want heel Kortrijk was toen naar Brussel verhuisd. Je voelt dat veel mensen nog aan die dag terugdenken en dat ze dat nog eens willen meemaken. KVK heeft nog geen prijs gewonnen. Als je de kans hebt, is dat uniek", besloot de coach van Kortrijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws