Mpoku neemt afscheid van Standard: Dit is geen vaarwel, maar enkel tot ziens

Mpoku neemt afscheid van Standard: "Dit is geen vaarwel, maar enkel tot ziens"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 18:51di 21-01-2020 om 18:51

Standard Luik ziet Paul-José Mpoku vertrekken. De 27-jarige middenvelder trekt naar Al-Wahda in Abu Dhabi. Hij nam met een tekst op Twitter afscheid van de club van zijn hart.

Mpoku was sinds de zomer van 2017 opnieuw op Sclessin, waar de Congolese international al tussen 2011 en 2015 aan de slag was. Na het vertrek van Renaud Emond is hij de tweede smaakmaker die Standard verlaat. "In het leven moet je keuzes maken. Sommigen zullen gelukkig zijn, anderen niet. Men kan niet iedereen gelukkig maken, maar ik wil iedereen bedanken die me steunde bij mijn keuze", staat te lezen in het bericht van Mpoku op Twitter. "Ik wil Standard en de directie bedanken. Met een speciale vermelding voor Michel Preud'homme voor al onze momenten samen én omdat hij mij begrepen heeft en deze transfer heeft toegestaan."

Daarna bedankt Mpoku alle spelers en medewerkers van Standard, om te eindigen met een bedankje aan de supporters van de Rouches. "Jullie die ons alle dagen steunen. Bedankt daarvoor. Laat dat niet los, want Standard, dat zijn jullie in de eerste plaats. Spelers, bestuurders en staf zijn passanten, maar jullie passeren niet. Rood tot de dood, dat kan niemand me afpakken! Dit is geen vaarwel, maar enkel tot ziens. Ik houd van jullie."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws