Bossut droomt van finale met Zulte Waregem: “Maar we spelen tegen Club Brugge

Bossut droomt van finale met Zulte Waregem: “Maar we spelen tegen Club Brugge"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 17:50di 21-01-2020 om 17:50

In 2017 won Zulte Waregem de Beker van België. Tijdens de finale was Sammy Bossut tijdens de strafschoppenreeks tegen KV Oostende de held van Essevee. De doelman droomt van een nieuwe finale, maar die dit jaar halen wordt moeilijk, beseft Bossut zelf.

Woensdag staat de heenmatch tussen Club Brugge en Zulte Waregem in de halve finales van de Beker van België op het programma. "Het is en blijft iets speciaal. We staan op amper twee wedstijden van een nieuwe finale maar beseffen wel dat we tegen Club Brugge spelen. We zullen boven onszelf moeten uitstijgen om een goed resultaat neer te zetten om de terugwedstrijd levendig te houden", stelt Bossut op de website van Zulte Waregem.

Onlangs verloor Zulte Waregem nog met 4-0 van Club Brugge. "We zijn gewaarschuwd. Het eerste halfuur stonden we goed maar door een foutje gaan we toch met een achterstand de kleedkamer in. Hetzelfde scenario in de tweede helft. Maar goed, we weten wat ons te wachten staat en zullen collectief klaar moeten zijn. Iedereen zal zijn taken 100% moeten zijn uitvoeren. Als er twee, drie spelers dat niet doen komen we in de problemen."

Zulte Waregem speelt eerst uit tegen Club Brugge. “Of het een nadeel is dat we eerst op verplaatsing spelen? Een goed resultaat neerzetten om het daarna of te maken in eigen huis zou natuurlijk het ideale scenario zijn."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie haalt de finale?

(262 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws