Nieuwe aanwinst voorgesteld bij Standard: “Werkvergunning nog niet in orde”

Nieuwe aanwinst voorgesteld bij Standard: “Werkvergunning nog niet in orde”

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 17:27di 21-01-2020 om 17:27

Standard Luik heeft Eden Shamir voorgesteld als nieuwe aanwinst op Sclessin. De Israëliër komt over van Hapoel Be’er Sheva.

“De Belgische wedstrijden worden live uitgezonden op de televisie in Israël”, citeert Het Laatste Nieuws Shamir. “En een paar landgenoten hebben hier een verleden. Ik kende hen dus wel. (lacht) Als zo’n grote club komt aankloppen,…. Het was een gemakkelijke beslissing.”

De middenvelder zat nog maar net bij Hapoel Be’er Sheva. “Ik weet dat ik slechts zes maanden voor Hapoel Be’er Sheva speelde, maar ‘that’s life’ en dat is voetbal. Dit is een stap vooruit voor mij. Ik ben er klaar voor. Ik heb vertrouwen in mezelf dat ik deze ‘upgrade’ aankan.”

Shamir moet de concurrentie aangaan met Cimirot en Bastien. “Ik moet de coach en de iedereen bewijzen dat ik het verdien om een kans te krijgen. Maar dat komt goed, ik ben iemand die zich altijd honderd procent geeft. Hopelijk heb ik niet te veel tijd nodig. Het niveau op training? Het tempo ligt hoger. (grijnst) En het is een pak kouder dan in Israël – dat verandert toch snel, hé?”

Het is nog maar de vraag of Shamir kan spelen tegen KV Oostende vrijdagavond. “Mijn werkvergunning is voorlopig nog niet in orde”, laat de middenvelder weten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws