Boskamp is lovend over Advocaat: Een enorme uitstraling, dat is gigantisch

Boskamp is lovend over Advocaat: "Een enorme uitstraling, dat is gigantisch"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 17:44di 21-01-2020 om 17:44

Jan Boskamp ziet Dick Advocaat graag langer aanblijven bij Feyenoord. De analist en Feyenoord-supporter ziet dat Advocaat de rust uitstraal die de club momenteel nodig heeft.

Op de vraag of hij Advocaat ook na dit seizoen graag ziet blijven als trainer van Feyenoord, antwoord Boskamp resoluut. "Ja. Als je met Dick werkt dan heb je de uitstraling dat spelers ook naar je toe willen komen. Want Dick heeft natuurlijk een enorme uitstraling, dat is gigantisch", aldus Boskamp in gesprek met Veronica Inside.

Boskamp ziet dat Advocaat ervoor zorgt dat spelers naar Feyenoord zouden willen komen. Hij haalt de interesse van de Rotterdammers in Kokorin aan als voorbeeld. "Normaal praat je daar niet over en ineens wordt daar aan gedacht. Dat zijn dus tekenen dat Dickie die spelers hier naartoe kan halen, bij wijzen van spreken, als je dus kapitaalkrachtig bent."

Het is volgens Boskamp niet meer dan logisch dat Advocaat bij Feyenoord aandringt op versterkingen, aangezien hij maar één echte spits tot zijn beschikking heeft. "Terecht, anders doet Dickie zijn job niet goed. Als hij zegt ik hoeft niemand erbij, dat kan niet. Zijn ding is ik wil een scorende middenvelder en een alternatieve spits erbij hebben."

Bovendien haalt Boskamp ook de huidige bestuurlijke onrust aan als argument om Advocaat langer te laten zitten. "Dan kunnen de mensen die het opnieuw moeten invullen ook de tijd krijgen. Dick straalt de rust uit die Feyenoord nu nodig heeft. Want zo'n rustig clubje is het nu natuurlijk niet."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws