Boeckx over zijn toekomst bij Anderlecht: Gesprekken in februari

Boeckx over zijn toekomst bij Anderlecht: "Gesprekken in februari"

Gepubliceerd: dinsdag 21 januari 2020 om 11:30di 21-01-2020 om 11:30

Frank Boeckx ligt nog altijd onder contract bij Anderlecht, maar hij speelde al een jaar geen wedstrijd meer. Bij Sjotcast geeft hij meer uitleg bij zijn situatie.

"Ik train nog altijd mee bij de A-kern, maar ben sinds dit jaar ook keeperstrainer bij de beloften", geeft Boeckx aan. "Ik vind het heel leuk, want ik wilde na het voetbal sowieso al trainer worden. Ik zie het wel zitten om daar mijn tijd in te steken."

Meer uitzicht op speelkansen heeft Boeckx niet meer. "Mijn contract loopt af op het einde van het seizoen. Als ik niet bijteken als voetballer, zijn het mijn laatste maanden. Een verlengd verblijf? De gesprekken worden opgestart in februari. Dan komt er duidelijkheid over wat er met de keepers gaat gebeuren. Dan spreken ze ook met mij, maar ik weet dat ik de laatste in lijn ga zijn."

Over zijn inzet heeft Anderlecht naar verluidt niet te klagen. "Ik ben trainer bij de U21, waarvan er ook heel wat in de A-kern spelen. Je kan niet verlangen van die jongens dat ze hun best doen als je dat zelf niet doet. Ik neem mijn verantwoordelijkheid op door goed te trainen. Is het altijd even leuk om vierde keeper te zijn? Nee, maar het is leuk om iets door te geven aan jonge gasten."

Poll

Moet Boeckx een nieuw contract krijgen?

(269 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws