Moeskroen blijft jackpot vragen voor Butez, doelman uit frustratie

Moeskroen blijft jackpot vragen voor Butez, doelman uit frustratie

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 22:46ma 20-01-2020 om 22:46

Jean Butez heeft zich met enkele goede prestaties de voorbije maanden stevig in de kijker gespeeld. De doelman stond even op het lijstje van Club Brugge en Standard. Ook AS Monaco zou het vizier op hem nu gericht hebben. Een akkoord met Moeskroen werd er echter niet bereikt.

Zo vragen de Henegouwenaren naar verluidt maar liefst vijf miljoen euro voor Butez. Dat zint de doelman niet. "2,5 jaar geleden wou Moeskroen me binnenhalen, maar ze wouden me niet kopen. Ik heb dan maar mijn contract bij Lille verbroken zodat ze me gratis konden aantrekken", zegt hij.

"Nu zijn er clubs geïnteresseerd en ik vind niet dat de club altijd even netjes is in hoe ze daarmee omgaat. Ze vragen een zeer hoge transfersom", haalt Butez uit bij Notélé.

Onderhandelingen met Monaco zijn er op persoonlijk vlak niet gebeurd. "Het is Monaco dat komen spreken is met Moeskroen. Ik heb niet onderhandeld met Monaco, of met Cercle Brugge. Ik heb dus geen enkel aanbod geweigerd."

"Moeskroen heeft met die clubs gesproken en zij hebben beslist. Monaco heeft geweigerd om die 5 miljoen op tafel te leggen. Ik hoop dat in de toekomst Moeskroen iets meer doordacht te werk zal gaan", besluit Butez.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws