Vanhaezebrouck stelt zich vragen bij uitleg Kompany over Colassin

Vanhaezebrouck stelt zich vragen bij uitleg Kompany over Colassin

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 22:30ma 20-01-2020 om 22:30

RSC Anderlecht kon zondag niet winnen van Club Brugge, maar had met Antoine Colassin wel één groot lichtpunt. Het jonkie debuteerde en wist meteen te scoren. Kwam zijn debuut niet te laat voor Anderlecht?

Anderlecht heeft al een heel seizoen een spitsenprobleem en zocht lange tijd naar een aanvalsleider. Colassin moest ondanks die problemen toch blijven wachten op zijn kans. Volgens Vincent Kompany vond men bij Anderlecht Colassin nog niet klaar voor het grote werk. Daar stelt ex-trainer Hein Vanhaezebrouck zich vragen bij.

"Wat Kompany vertelt vind ik raar. Vorig seizoen toen de andere beloften al leeg gemolken waren, was hij al de enige die nog opviel", klonk het bij Sports Late Night. Vanhaezebrouck vindt dan ook dat Colassin gerust vroeger gebracht mocht worden dit seizoen.

"Ze zeggen dat ze nu een ontdekking hebben gedaan, maar we zijn al januari. Ze hadden hem er gerust al bij kunnen pakken in augustus. Ik vind het dus vrij laat. Dat ze nu zeggen dat ze hem hebben opgeleid en laten rijpen bij de beloften, vind ik een makkelijk discours", aldus Vanhaezebrouck.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws