Hoedt spaart ploegmaats bij Antwerp niet: Het was schandalig

Hoedt spaart ploegmaats bij Antwerp niet: "Het was schandalig"

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 21:01ma 20-01-2020 om 21:01

Antwerp FC wist 2020 te beginnen met een overwinning op het veld van Cercle Brugge. Makkelijk werd het niet. Zeker niet na het vroege tegendoelpunt én de rode kaart voor Wesley Hoedt.

De Nederlander pakte al vroeg een rode kaart en was ook helemaal niet tevreden met zijn ploegmaats. "Het was schandalig hoe we startten. Dat mag niet. Waaraan die zwakke start lag? Geen idee. We hebben opgewarmd zoals we altijd deden, even scherp en geconcentreerd als altijd", gaf hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Hoedt trok bij zijn rode kaart aan de noodrem. Hij kon zich geen andere optie bedenken. "We stonden slecht opgesteld, naast in plaats van voor elkaar, en dan is het heel onnatuurlijk om iemand te laten lopen. Da's basic defending. Zo'n fout mag niet gebeuren, ik betaal er de prijs voor."

"Ik heb de jongens gefeliciteerd, maar iedereen maakt fouten. Ik grijp in om het team te helpen, niet omdat ik snel wou gaan douchen", aldus Hoedt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws