'AS Roma zet aanvaller van Hertha op verlanglijstje, Januzaj wel eerste keuze'

'AS Roma zet aanvaller van Hertha op verlanglijstje, Januzaj wel eerste keuze'

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 16:50ma 20-01-2020 om 16:50

AS Roma heeft een oogje laten vallen op Adnan Januzaj. De Romeinen willen onze landgenoot er graag bij, maar hebben ook nog andere pijlen op hun boog. Zo zou Javairo Dilrosun evenzeer kunnen rekenen op belangstelling uit de Serie A. De aanvaller van Hertha BSC wordt volgens het Italiaanse Calciomercato in de gaten gehouden door AS Roma.

Volgens het Italiaanse medium is de zaakwaarnemer van Dilrosun maandag gearriveerd in Rome om de onderhandelingen te starten. Roma is op zoek naar aanvallende versterking om in de tweede seizoenshelft meer opties te hebben in de voorhoede. Januzaj en Internazionale-aanvaller Matteo Politano zouden Roma's eerste keuze zijn, maar mocht die deal niet doorgaan, komt Dilrosun in beeld. Daarnaast lijkt een deal met Inter op het moment niet voor de hand te liggen.

"In het voetbal is alles mogelijk", laat Lorenzo Wouter, de zaakwaarnemer van Dilrosun, weten aan Calciomercato. Het hoeft volgens Wouter echter niet te betekenen dat de Nederlander daadwerkelijk de overstap gaat maken. "Hij voelt zich zeker goed bij zijn huidige club", stelt de zaakwaarnemer in een korte reactie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws