Lokeren reageert op uitspraken Lambrecht: “Betreuren zijn pessimisme”

Lokeren reageert op uitspraken Lambrecht: “Betreuren zijn pessimisme”

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 15:15ma 20-01-2020 om 15:15

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 15:16ma 20-01-2020 om 15:16

Ex-voorzitter Roger Lambrecht gaf in een TV-interview aan dat hij alle hoop voor Sporting Lokeren heeft opgegeven. De club en voorzitter Louis De Vries heeft officieel gereageerd op die uitspraken.

In een statement kwam Lokeren met een nieuwe belangrijke sponsordeal. Ook kwam de situatie van de club ter sprake. “Uit verschillende hoeken werd de voorbije tijd gepoogd de club te destabiliseren, o.a. door tendensieuze berichtgeving drie uur voor de recente belangrijke uitwedstrijd in Lommel van afgelopen vrijdag”, vertelt De Vries op de clubwebsite van Lokeren.

Ook Lambrecht was negatief in de media. “Wij betreuren ondertussen ook de pessimistische uitlatingen van de ere-voorzitter, die blijkbaar alle hoop al heeft opgegeven, en dit ook in een TV-interview verkondigt. Wij zijn ervan overtuigd dat mede door de ingrijpende maatregelen van de komende dagen Lokeren op korte termijn alle kansen krijgt op sportieve redding, en op termijn de uitbouw van een ambitieuze club gerealiseerd wordt.”

Er zal geen fusie plaatsvinden. “Bovendien wijst de clubleiding erop dat er in deze constellatie geen sprake is van welke fusie dan ook. Want de échte supporters zijn achter deze club blijven staan en verdienen een mooie toekomst. En we vragen hen ook als één blok deze fantastische club te blijven steunen”, aldus voorzitter De Vries.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws