Lokeren sluit belangrijke sponsordeal: ‘Club is financieel volledig gezond’

Lokeren sluit belangrijke sponsordeal: ‘Club is financieel volledig gezond’

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 14:02ma 20-01-2020 om 14:02

Sporting Lokeren komt op de officiële kanalen met belangrijk nieuws. Voorzitter Louis De Vries heeft een en structurele en omvangrijke sponsordeal afgesloten.

Lokeren zag de afgelopen weken af. “De voorbije weken waren zeer zwaar: niet alleen op sportief vlak, maar ook de hele sfeer rond de club hakte er fors in. Wij wisten evenwel waar we – al maanden – mee bezig waren maar konden uiteraard niet communiceren zolang niet alles rond was.”

“Vandaag en morgen worden de laatste punten en komma’s aan de belangrijke sponsorovereenkomst aangebracht”, gaat De Vries verder. “De samenwerking zal in eerste instantie een zeer waardevolle sponsordeal van 4 jaar zijn, maar een verdere structurele samenwerking met deze partner binnen Sporting Lokeren is het objectief.”

Lokeren is weer gezond. “We zijn enorm blij dat we hiermee Sporting Lokeren financieel volledig gezond maken en alle zuurstof geven om een mooie toekomst verder uit te bouwen. Ook andere, complementaire pistes van investeerders zijn nog levend.”

De club wil ook weer transfers doen. “Dus kijken we eerstdaags verder hoe we een aantal zaken kunnen verbinden. Nu deze deal rond is, is het nu evenwel prioriteit het transferverbod deze week te laten opheffen, zodat we ons sportief verder kunnen versterken.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws