KRC Genk maakt indruk: “Ze speelden ineens weer als een echte titelverdediger”

KRC Genk maakt indruk: “Ze speelden ineens weer als een echte titelverdediger”

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 14:28ma 20-01-2020 om 14:28

KRC Genk maakte veel indruk tegen Zulte Waregem. De landskampioen won met 0-3 op het veld van Essevee. Peter Vandenbempt zag een sterk KRC Genk.

KRC Genk heeft goede zaken gedaan in de strijd om Play-Off 1. ‘Het was een tijdje geleden, maar kampioen Racing Genk heeft zich ook in positieve zin laten zien  met een zege zonder discussie op het veld van Zulte Waregem, een rechtstreekse concurrent voor Play-off I’, wordt Vandenbempt geciteerd door Sporza.

‘Al moet ik wel zeggen dat Zulte Waregem heel erg zwak was’, gaat Vandenbempt verder. ‘De nieuwe Noor Thorstvedt verbaasde zich daar heel eerlijk en heel openlijk over. Maar Racing Genk voetbalde zelf ineens weer als een echte titelverdediger, vond ik.’

‘Er zat tempo in en hoge pressing (zoals de trainer dat graag wil), snelle combinaties, die Thorstvedt (nog maar 20 jaar) voetbalde overigens meteen heel erg goed mee. Er zat diepgang in het spel, er waren 3 mooie doelpunten. Het was gewoon een heel straffe overwinning van Genk’, aldus Vandenbempt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws