Hommeles na Limburgse derby: Stijnen begon mij meteen uit te maken

Hommeles na Limburgse derby: "Stijnen begon mij meteen uit te maken"

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 12:30ma 20-01-2020 om 12:30

De topper tussen Patro Eisden en THES Sport (1-0) was zaterdag geen reclame voor het voetbal. Dat vond ook Bart Vanhoudt, de coach van THES. Hij hekelde het gedrag van Patro-voorzitter Salar Azimi en T1 Stijn Stijnen.

Azimi ging het bezoekende publiek uitdagen na het laatste fluitsignaal. Ook Stijnen ging over de schreef, toch volgens Vanhoudt. "Meteen na affluiten begon hij me al uit te maken. Tijdens een interview iets later was het weer hetzelfde. Hij heeft toen het ballenkot open gemaakt om de confrontatie op te zoeken, toen hebben ze me tegengehouden", geeft hij aan bij Het Belang Van Limburg.

Vanhoudt vindt dit echt niet kunnen. "Ik begrijp het niet. Een half uur na een wedstrijd die je gewonnen hebt, ga je zo tekeer. Het moet stoppen met Stijnen. Iedereen is bang van die gast, maar ik ga er tegenin. In feite ben ik blij dat we niet gewonnen hebben."

Stijnen zelf vertelt een ander verhaal. "Ik gaf die opmerking ja, maar dat verantwoordt niet dat je daarop fysiek gaat reageren. Dat deed Vanhoudt dus wel. Dit was de reactie van een ontgoochelde trainer die verloren heeft."

Wedstrijdverslag
Scheidsrechter Staessens maakte uiteindelijk twee verslagen op. Eentje daarvan ging over Stijnen, die ondanks een schorsing toch in de neutrale zone kwam. Verder nam hij ook akte van racistische spreekkoren bij de aanhang van THES. Over Azimi staat niets in het verslag, want toen was de scheidsrechter al naar de kleedkamer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws