Vlap windt er geen doekjes om bij Anderlecht: Ik hoor thuis in de basis

Vlap windt er geen doekjes om bij Anderlecht: "Ik hoor thuis in de basis"

Gepubliceerd: maandag 20 januari 2020 om 12:00ma 20-01-2020 om 12:00

Laatste update: maandag 20 januari 2020 om 12:04ma 20-01-2020 om 12:04

Michel Vlap moest zich zondag tevreden stellen met een korte invalbeurt tegen Club Brugge. Vervelend, ook al omdat Friesch Dagblad speciaal voor hem naar Anderlecht was afgezakt. Vlap snapte zelf niet waarom hij op de bank startte.

"Tegen Genk heb ik me weer op de kaart gezet. Ik weet niet waarom de coach me vandaag weer op de bank zette, maar ik was het er zeker niet mee eens. Het is nu aan mij om me weer in de basiself te spelen. Want daar hoor ik thuis", aldus een zelfzekere Vlap.

Vlap kreeg dit seizoen al heel wat kritiek te verwerken. "Het is aan mij om dat te filteren en om te beslissen met welke commentaar ik wat doe en met welke niet. Maar ik voel geen druk. Iedereen weet dat ik niet de man ben die vijf spelers dribbelt en dan scoort. Ik ben iemand die op de juiste plaats moet komen en dan de bal moet krijgen."

Vlap was wel tevreden over de match tegen Club Brugge. "Voor de eerste keer dit seizoen stond Club Brugge tegen een ploeg die echt competitief met hen was. Daar moeten we op verder bouwen. Ik ben ook heel blij voor Antoine Colassin. Ik scoorde ook bij mijn debuut voor Heerenveen. Ik weet dus hoe hij zich nu voelt."

Poll

Moet Vlap spelen tegen Cercle?

(563 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws