Mulder stoort zich aan fysiek slecht Anderlecht: Ik vind dat kwalijk

Mulder stoort zich aan fysiek slecht Anderlecht: "Ik vind dat kwalijk"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 23:30zo 19-01-2020 om 23:30

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen Club Brugge. Het kwam op voorsprong, maar ging uiteindelijk toch onderuit. De Brusselaars leken het vooral fysiek moeilijk te hebben.

Zo zaten heel wat spelers na een uur voetballen al op hun tandvlees. Jonkie Antoine Colassin kreeg in het slot zelfs krampen. Analist Jan Mulder stelt zich daar toch vragen bij.  "Een kwartier voor tijd zag je bepaalde spelers echt instorten van krakkemikkigheid", merkte hij op.

"Chadli, Kompany een klein beetje, die nieuwe spits Colassin, ... . Dat ze veel hebben gegeven in de eerste helft? Maar het duurt toch twee keer drie kwartier? Dat is al zeventig jaar zo. Als je maar een uur aan dat tempo en die intensiteit kan spelen, is het soort miniatuurvoetbal. Ik vind dat kwalijk", klonk het bij Play Sports.

Vooral Chadli had het weer moeilijk, waar Mulder zich enorm aan stoorde. "Tien jaar geleden bij Twente ga ik ook vaak naar hem kijken, mijn zoon Youri was daar toen assistent. Van hetzelfde laken een pak. Altijd zeer breekbaar. Dan speelde hij een keer goed, dan heeft hij weer twee weken last aan de heup, de griep, een ingegroeide nagel, ... ."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws