Zoon Verlinden (20) maakt furore in Engeland: Perfecte attitude

Zoon Verlinden (20) maakt furore in Engeland: "Perfecte attitude"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 15:15zo 19-01-2020 om 15:15

Thibaud Verlinden is lang niet slecht bezig in Engeland. De Belgische flankaanvaller werd tot de winterstop uitgeleend aan Bolton Wanderers, maar krijgt nu zijn kans bij eigenaar Stoke City. 

Dat blijkt toch uit de woorden van Martin O'Neill, de coach van Stoke City. "Thibaud is een jonge speler waar ik wild van word", vertelde O’Neill op een persconferentie. "Hij is technisch sterk en hoewel hij op een aantal vlakken nog moet verbeteren, is zijn attitude perfect."

Bolton mag hem niet opnieuw huren, ook al wilden ze dat na drie goals en drie assists heel graag. "Met wat Thibaud me dagelijks toont op training denk ik niet dat het opportuun is om hem opnieuw uit te lenen. Hij brengt iets bij", vertelt O'Neill daar nog over.

Verlinden mocht dit weekend al invallen in de wedstrijd tegen Millwall, die eindigde op 0-0. Verlinden kreeg wel maar tien minuten. Maandag is West Bromwich de tegenstander.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws