Verschaeren: Wij hebben alle kwaliteiten om Club Brugge te verslaan

Verschaeren: "Wij hebben alle kwaliteiten om Club Brugge te verslaan"

19-01-2020 15:00
6

Om 18u krijgen we de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op ons bord. Yari Verschaeren doet uiteraard niet mee, want hij is nog weken out met een enkelblessure. Hij moet de match op de tribune volgen.

Verschaeren hoopt een strijdend Anderlecht te zien. "We spelen thuis, dan hebben we altijd een mooie kans op een zege. Natuurlijk was het in de Croky Cup moeilijk en hebben we ook in het kampioenschap al verloren tegen Club Brugge. Het is tijd dat we revanche nemen, zeker omdat wij alle kwaliteiten hebben om Club Brugge te kloppen. We zullen zien hoe de match loopt", stelt Verschaeren bij RTBF.

Ook Marco Kana wil eindelijk eens een resultaat neerzetten tegen Club Brugge. "Club was sterk in de Croky Cup. Maar daarom moeten we niet zeggen dat ze te sterk zijn of dat ze het Belgische kampioenschap overvleugelen. We weten wel dat ze veel kwaliteiten hebben", aldus Kana.

Anderlecht ging in de competitie al eens met 2-1 verliezen op het veld van Club. In eigen huis werd het in de Beker nog 0-2.