KV Mechelen wil De Camargo houden: Had een gesprek met de club

KV Mechelen wil De Camargo houden: "Had een gesprek met de club"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 13:44zo 19-01-2020 om 13:44

Het blijft onduidelijk waar de toekomst van Igor De Camargo ligt. De voormalig Rode Duivel heeft een aflopend contract bij Malinwa en mag de club aan het einde van het seizoen transfervrij verlaten. Zal dat ook gebeuren.

De 36-jarige De Camargo werd dit seizoen ook gelinkt aan Club Brugge, maar tot een transfer lijkt het niet te komen. Toch moet KV Mechelen vrezen voor een vertrek aan het einde van dit seizoen. Al wil men dat bij KV Mechelen duidelijk niet graag zien gebeuren.

Zo lijkt KV Mechelen van plan om het contract van De Camargo te verlengen. "Afgelopen dinsdag had ik een eerste gesprek met de club", gaf De Camargo aan tegenover La Derniére Heure. "Het was enkel informatief en om te bekijken wat mogelijk is. Ik zie me hier wel blijven en waarom niet mijn carrière bij KV Mechelen beëindigen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Verdient De Camargo een contractverlenging?

(559 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws