Antwerp een titelkandidaat? Laat ons alsjeblieft serieus blijven

Antwerp een titelkandidaat? "Laat ons alsjeblieft serieus blijven"

Gepubliceerd: zondag 19 januari 2020 om 12:30zo 19-01-2020 om 12:30

Antwerp hervat de tweede seizoenshelft met een verplaatsing naar Cercle Brugge. Bij winst doet Antwerp opnieuw een goede zaak in de strijd om Play-Off 1. Mogelijk zelfs om de prijzen. Al wil Laszlo Bölöni niet te veel op de zaken vooruit lopen.

Antwerp wordt de laatste weken samen met KAA Gent naar voren geschoven als een titelconcurrent voor Club Brugge. "Laat ons alsjeblieft serieus blijven", klonk de repliek van Bölöni tegenover Het Laatste Nieuws. "Er staan nog ploegen voor ons, hé. Gent. Toch? En Standard. Toch? Nee? Standard niet? Maar Gent toch wel, hé? Voila", lacht de Roemeen.

The Great Old moet eerst nog voorbij Cercle, niet makkelijk volgens Bölöni. "Zo'n eerste match na de winterstop is altijd moeilijk", klonk het. "Of dat dan tegen de laatste is of tegen de eerste, maakt niet uit. Ik heb geen schrik dat mijn kleedkamer de tegenstander onderschat. Ik probeer ervoor te zorgen dat de jongens in een permanente staat van paraatheid zitten. Want enkel als je op je hoede bent, kan je problemen oplossen", aldus Bölöni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Kan Antwerp de titel winnen?

(338 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws