Ik heb aanbiedingen gehad, maar mijn focus ligt volledig bij Antwerp

"Ik heb aanbiedingen gehad, maar mijn focus ligt volledig bij Antwerp"

19-01-2020 08:00

Antwerp heeft dit seizoen een heel brede kern, en dat is niet voor iedereen een voordeel. Zo komt Martin Hongla nauwelijks aan spelen toe. Hij zegt echter nee tegen een wintertransfer.

Met amper drie basisplaatsen is de oogst bijzonder mager voor Hongla. "Dat ik nog niet veel speelde, was de keuze van de coach. Ik ga daar geen polemiek over voeren. Uiteraard ben ik al gaan vragen wat ik moet doen om beter te worden, om meer te spelen. Maar hij beslist", aldus Hongla bij Gazet Van Antwerpen.

Een vertrek is echter geen oplossing. "Zeker niet. Ik heb de voorbije weken verschillende aanbiedingen gehad uit het buitenland, maar mijn focus ligt volledig bij Antwerp. Het is leuk dat er nog clubs aan me denken, en wie weet zullen we in de toekomst over die clubs moeten praten, maar momenteel boeit me dat niet."

Antwerp gelooft zelf ook nog in Hongla. "Ze zeggen hier dat ze me nog nodig hebben, en dat motiveert me. Het is niet makkelijk om goed aan een seizoen te beginnen en dan te worden teruggeslagen, maar ik blijf positief. Als je negatief gaat doen, breng je jezelf en ook de club in de problemen.”