Anderlecht-fans blijven achter ploeg staan: Er zijn twee redenen

Anderlecht-fans blijven achter ploeg staan: "Er zijn twee redenen"

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 23:30za 18-01-2020 om 23:30

RSC Anderlecht heeft heel wat rumoerige maanden (of zelfs jaren) achter de rug. In het verleden zorgde dat voor flink wat protesten van de eigen fans, al lijken die dit jaar uit te blijven. Sportief manager Michael Verschueren weet ook waarom.

"Er zijn twee redenen waarom de fans nog achter ons staan: dat is Vincent Kompany, die algemeen aanvaard wordt als degene die Anderlecht weer op de rails kan zetten", klinkt het bij Hoogvliegers. "En ten tweede is er de transparantie en het vele overleg met de fans. En als ze boos zijn, dan zal ik mijn verantwoordelijkheid opnemen en in de ‘frontlinie’ gaan staan", geeft Verschueren aan.

Makkelijk heeft Verschueren het alvast niet gehad als sportief manager. "Ik doe het zeer graag. Ik vind het spijtig dat het niet zo vlot draait, als dat het had kunnen draaien", vertelt hij.

"Ik heb het ook niet onderschat en er was een plan voor als het minder snel goed zou gaan.We zijn ervan overtuigd dat we dit nog even moeten volhouden en dat alles goed komt", besluit Verschueren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws